کاربرد ضربه‌گیرهای یونولیتی آیینه | محافظت 100%ی از محصول شما …

در دهه‌های گذشته شاهد تغییر و تحولات زیادی بوده‌ایم. شما هم مانند هر کس دیگری به خوبی این پیشرفت علم و تکنولوژی را حس می‌کنید و در واقع بهتر است بگوییم آن را زندگی می‌کنید! صنایع هم در کنار همه این تغییرات دستخوش تغییر و پیشرفت چشم گیری قرار گرفته‌اند. یکی از این صنایع که حسابی تحت تأثیر قرار گرفته است، دنیای بسته بندی انواع محصولات است. احتمال می‌دهیم شما هم به عنوان یکی از تولیدکنندگان همین محصولات اکنون اینجا هستید و می‌خواهید بهترین نوع بسته بندی و محافظت را به محصولتان هدیه بدهید. باید بگوییم جای درستی را انتخاب کرده‌اید! چرا که اگر بگوییم یونولیت، به معنای واقعی بهترین گزینه است، اغراق نکرده‌ایم! این مطلب به طور خاص به معرفی یونولیت ضربه گیر به عنوان بهترین گزینه پیش رو برای بسته بندی آیینه است، اختصاص دارد. اگر شما هم می‌خواهید نهایت محافظت را به تولید آیینه‌هایتان هدیه بدهید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید:

یونولیت چیست؟

پیش از معرفی یونولیت ضربه گیر، بیایید ابتدا بدانیم یونولیت چیست و چرا تا این اندازه جای خودش را در دنیای صنعت باز کرده است؟

یونولیت یا همان پلی استر فشرده، محصولی بسیار سبک است که از دانه‌های همین پلی استر ساخته شده است و این ادوارد سیمون بود که در سال 1839 به طور تصادفی این ماده را کشف کرد.

از مهم‌ترین ویژگی‌های پلی استر فشرده می‌توانیم به این اشاره کنیم که چیزی در حدود 95% آن را هوا و تنها حدود 5% آن است که توسط پلاستیک پر شده است. ذرات پلاستیکی آن از هم ماده‌ای به نام استایرن مونومر ساخته شده است.

اگر بخواهیم به تصویر واضح‌تری از یونولیت برسیم باید بگوییم این ماده نوعی ترموپلاستیک جامد در دمای اتاق است که به راحتی در دمای بالاتر ذوب می‌شود و می‌تواند برای انواع کاربردهای دیگر مورد استفاده قرار بگیرد. بنابراین، یکی از ویژگی‌های اساسی این ماده آن است که همه کاره است و در هر بخشی به خصوص در زمان بسته بندی می‌تواند کاربرد زیادی داشته باشد.

انواع یونولیت را چقدر می‌شناسید؟

اکنون که می‌دانید یونولیت چیست، خالی از لطف است اگر با انواع آن و کاربردهایی که دارند آشنا نشوید.

نوع اول

نوع اول یونولیت‌ها، انواع فشرده آن هستند که نسبت به موارد دیگر دارای وزن و مقاومت بیشتری هستند. از این نوع یونولیت که به آن دانسیته هم گفته می‌شود در صنایع مهمی مانند خودروسازی، مجسمه سازی، ساختمان سازی و … استفاده می‌شود.

نوع دوم

نوع دوم یونولیت‌ها دارای چگالی کمتری هستند که در قالب بتن‌ها در سقف‌های مختلف به کار می‌روند و مزایای زیادی در صنعت ساختمان سازی به همراه داشته‌اند.

نوع سوم

و اما، نوع سوم یونولیت‌ها انواع دیواری آن هستند که دارای کاربردهای بسیار متنوعی هستند. از یونولیت‌های دیواری برای دیوارپوش فوم، فوم دیوار تزئینی، پنل‌های سه بعدی، بسته بندی و … استفاده می‌شود. اگر به فکر استفاده از یونولیت در صنعت بسته بندی هستید، این نوع پلی استرن همان چیزی است که به شما کمک می‌کند.

چرا یونولیت، بهترین انتخاب برای صنعت تولید آیینه است؟

یونولیت، دارای ویژگی هایی است که سبب شده است تا این حد پرطرفدار باشد و به عنوان یکی از بهترین مواد برای استفاده در بسته بندی انواع محصولات شناخته شود. بیایید ببینیم این ماده چه ویژگی هایی دارد که می گوییم برای صنعت تولید آیینه بهترین است؟

بسته بندی یونولیت، ضربه گیر است

اولین و مهم‌ترین چیزی که یک آیینه برای بسته بندی نیاز دارد آن است که ضدضربه باشد و آسیبی به آن وارد نشود؛ در غیر این صورت چیزی با کوچک‌ترین شوک و ضربه محصول از بین می‌رود و می‌تواند خسارت‌های زیادی را به کسب و کار وارد کند! بنابراین توجه به بسته بندی که قدرت حفاظت بالایی داشته باشد برای صنعت تولید آیینه نه تنها هزینه نیست، بلکه به نوعی سرمایه‌گذاری است.

این دقیقاً همان چیزی است که ماده یونولیت در بسته بندی ها برای شما فراهم می‌کند. یونولیت دارای خاصیت ضدضربه است و اصطلاحاً می‌گویند که در برابر ضربه عایق است. بنابراین، برای صنعت خاص شما بهترین گزینه پیش رو است.

بسته بندی یونولیت، دوام فوق‌العاده دارد

از دیگر ویژگی‌های حائز اهمیت یونولیت ضدضربه می‌توانیم به دوام بالای آن در برابر فشار اشاره کنیم. همین موضوع سبب شده است که برای جابه‌جایی انتخاب فوق‌العاده‌ای باشد و خیالتان را از بابت محافظت از محصول راحت کند.

یونولیت ضربه گیر، عایق دما و رطوبت است

موضوع دیگری که سبب محبوبیت ماده یونولیت می‌شود آن است که در برابر نفوذ رطوبت و دما مقاوم است. اگر محصولی دارید که برای محافظت از آن باید حسابی مراقب حفظ دما و رطوبت باشید، یونولیت همان شرایطی که می‌خواهید برایتان فراهم می‌کند.

یونولیت ضربه گیر، وزن کمی دارد

مزیت دیگر استفاده از یونولیت آن است که دارای وزن کمی است. این موضوع به خصوص برای محصولاتی که به خودی خودشان دارای وزن زیادی هستند، اهمیت بسیار زیادی دارد. مطمئنا شما هم نمی‌خواهید در کنار حمل محصول سنگین، وزن بسته بندی سنکین آن را هم تحمل کنید! آیینه هم جزو آن محصولاتی است که تا حدودی وزن زیادی دارد و داشتن نوعی بسته بندی برای آن که وزن آن را بیشتر نکند می‌تواند هم حمل‌ونقل آن را راحت‌تر و ایمن‌تر کند و رضایت مشتریان را به ارمغان بیاورد.

جمع بندی …

و در آخر به عنوان جمع بندی کوتاهی از این مطلب باید بگوییم مزیت‌های یونولیت‌ها تنها به این موارد ختم نمی‌شود. موارد بسیار زیاد دیگری هستند که همگی دست به دست هم داده‌اند تا این ماده به عنوان یکی از بهترین‌ها در دنیای این روزهای صنعت بسته بندی شناخته شود.

به صورت کلی، خاصیت ضدضربه بودن آن، سبک بودن، محافظت بالا و حمل‌ونقل راحت آن بزرگ‌ترین نقطه قوت‌های این نوع بسته بندی هستند. صنعت آیینه هم به همه این موارد نیاز دارد. از این رو پیشنهاد می‌کنیم همین حالا استفاده از قالب‌های اختصاصی یونولیتی را در اولویت بگذارید و سرمایه گذاری را برای کسب‌وکارتان شروع کنید.

در نهایت، سپاسگزاریم که وقتتان را برای خواندن این مطلب صرف کردید. امید است برای شما مفید بوده باشد. اگر هرگونه سؤال از یونولیت ضربه گیر و دنیای بسته بندی یونولیتی دارید، در بخش نظرات با ما و دیگر خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *